du konvexar allt ju!...XD

Jag måste rensa ur min dator..jag känner av seghets varning >.<'' DOH!  Något så grymt irriterande..lika mycket som

Jag borde ta o ladda mina kamera batterier och byta ut dom som sitter i.. I alla fall i min lilla röda. Till systemkameran behöver jag bara ladda sådär 1 gång per månad (beror lite på användning). Jag känner mig lika seg som min dator o.O Jag kanske också skulle behöva en disk rensning? 8D

Mohah.. jag glömde att ta med min fysik bok >.< Vilket var lite synd för att jag läste hela kapitlet om ögat och optik igår. och jag hade gärna läst om de ^^ De mest fascinerande måste vara de som gällde konkav och konvex xD Och de mest svåra att lära sig dessutom :P tillslut behövdes de bara en "mening" för att komma ihåg allt : "Konvex-samlar" och sen satt de i princip. Så är du översynt (dvs. om linsen i ögat är för lång så de parallella ljuset träffar bakom näthinnan) ska du ha en konvex lins 8D. Och om du är närsynt (dvs. om du kan se på nära håll och inte på långt för att linsen är för kort och det parallella ljuset träffar framför näthinnan) Ska du ha en konkav lins som sprider ljuset så de träffar näthinnan.

Attans svårt att hålla reda på och jag tappade säkert bort mig tio gånger när jag skrev texten XD men njaa.. något hyfsad förklaring?

De kanske märks att jag är en aning uttråkad? x9 och tröttheten försvann för sådär 10 minuter sen o.0
jag vill ha en minneskort läsare till datorn..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback